Pánik? Nem esz meg, csak megkóstol

Az én történetem

Egy sima téli nyaralásnak indult az egész. Harmad nap egy szédüléssel járó rosszullét, majd az “itt van vége” érzést követően átéltem életem első, de nem utolsó durva pánikrohamát.

Ekkor még nem is sejtettem, hogy az életem gyökeres változás előtt áll. Közel 6 év küzdelem, szenvedés után döntöttem el, hogy megküzdök ezzel a rohadék betegséggel.

Nekem 2 évembe került.

Neked nem kell ilyen hosszú idő, ha elfogadod a segítségemet.

Elmondom, hogyan küzdöttem le a pánikbetegséget.

Marik Laci vagyok, hús, vér ember, és én fogok neked segíteni.

Ezek után jöjjön Te történeted

Az első jel

Először csak azt hitted, hogy egy múló rosszullét az egész. Amikor elkezdett rendszeressé válni megijedtél, hogy nagyobb a baj, mint azt sejtetted. Irány az Internet, és nagyon hamar rátalálsz azokra, akik hasonló gondokkal küzdenek.

Voltál orvosnál is

Ahogy az teljesen normális, Te is felkerested a dokidat és elmondtad neki, milyen problémával küzdesz. Meghallgatott, és közölte veled: Ön pánikbeteg! Szép lassan előkerült a receptfelíró tömbje, és beindul a kísérletezgetés. Az alany Te vagy.

Szeded a gyógyszereket

Több hónapja szeded a gyógyszereket, és azt veszed észre, hogy lassan semmi nem érdekel. Az állapotod semmit nem javult, vagy épphogy észrevehetően vagy jobban. A rosszullétek, a rohamok továbbra is rendszeresen megjelennek akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá..

Belenyugodtál

Elérkezett az a pillanat, amikor örökre elfogadod, hogy neked ezt a lapot osztották. Így kell leélned az életed, ahogy azt már a legelején közölték veled. Pánik, rohamok, állandósult rosszullétek.

Miért hiszem, hogy neked is tudok segíteni.

Az elmúlt közel 7 év alatt több, mint 7000 ember kérte, és kapta meg a segítségemet. Legtöbbjük nem elégedett meg az első levélsorozattal, ezért továbblépett, és olvassa a könyvemet, könyveimet. A visszajelzésekből tudom, hogy sokaknak gyökeresen megváltozott az élete a kapott leckék alatt, és után.

pánikos kérte a segítségemet

Könyvet írtam

ember tanult a könyveimből

Cikket, blogbejegyzést írtam

De milyen könyv, és milyen csomag?

A + jele kattintva további információt, leírást olvashatsz
Pánik? Nem esz meg, csak megkóstol című könyv
Benne van #1. 18 + 3 új fejezet, mert részletesen leírtam, mit is kell tenned? (az egyikben például elmagyarázom, hogy kezeld azokat, akik nem értik mi a bajod) azért, hogy sírjál, nevessél, és másnap összevessz a főnököddel, mert rájössz, hogy Ő még tudatlan. Na jó, csak nem érti, értette, hogy mi a bánat volt veled eddig?

Benne van #2. 110 db tök egyszerű, megoldható feladat, mert úgy gondolom, hogy eleged van már abból, hogy sokan csak “mellébeszélnek” és speciális szavakat használnak, és hogy végre felébredj, ne unatkozz többé. (találsz majd olyat, ami miatt nem fogsz aludni, mert azonnal csinálni is akarod).

Benne van #3. Több mint 270 oldal töményen érthetően úgy, ahogy az orvos mondaná. Á dehogyis. Az volt eddig. (Még az is lehet, hogy az olvasás közben ledobod az ékszíjat, mert annyira egyszerű) (A postás viszi hozzád)

1,5 óra videó
Benne van #4. 1,5 óra DVD videó, mert majdnem 500 oldal lett volna a könyv. Tudod? Jobban is szeretek beszélni, ez az igazság. (E-mail-ben kapod)
"Fordítva" című mini könyv
Ezt is e-mailben küldöm neked. Fontos, mert szinte mindenki fordítva kezdi el a küzdelmet a pánikbetegség ellen.
1 hónapra való lecke három naponként
Mivel tudom, hogy a kezdeti lelkesedés pár nap múlva alábbhagy, így… egy hónapon keresztül küldök neked leckéket, amit felhasználhatsz a pánikbetegséged, a pánik leküzdése ellen.
Olvasd el, hogy MI NINCS BENNE
 • Nem kapsz utasítást további pénzek elköltésére. (Ez az első jó hír)
 • Nem küldelek újabb orvosokhoz. (Minek is, hisz jártál már eleget)
 • Nem írok fel, nem javaslok gyógyszert, táplálékkiegészítőt. (Hidd el nem jó az ízük, meg különben is)
 • Nem állítom be a gyógyszeredet. (Nem értek az adagoláshoz. Csak azt tudom, hogy nekem nem lett volna rá szükségem)
 • Nem mondom meg mit szedjél, és mit ne. (a réten szép virágokat maximum)
 • Nem kell fényt enned. (ez tetszik. Napozz inkább csak úgy)
 • Nem kell varázsgömbhöz, képernyőhöz érned. (Az egyik szikrázik, a másik meg maszatos lesz)
{
Ahogy írtad is, azonnal kiolvastam a könyvet. Magamra ismertem benne, aztán persze kezdtem elölről az egészet. Elképesztő mennyi segítség van benne. Köszönöm a segítséged.

– Mária Szombathelyről

{
Nagyon köszönöm a segítségedet. Megrendeltem a könyved, a
pánik csomagot. Megérkezett. Már olvasom is, türelemmel,
ahogyan javasoltad. Valóban nagyon elgondolkodtató amit írsz
és megpróbálom átfolyatni magamon az infókat hogy kiszűrje
az agyam azt ami neki kell belőle. Hálás köszönet a
céltudatos pontokba szedett lépésekért. Már most sokat
segítenek.

– Ildikó

{
Most le fogsz cseszni, mert megszegtem az ígéretem. Hajnal kettőkor fejeztem be a könyv olvasását, és úgy, hogy le se bírtam tenni. Most azért is kezdem elölről, ahogy írtad is.
Most már biztos vagyok abban, hogy ezt én is megcsinálom.

Az kevés, hogy azt írom köszönöm!
– Zita

Itt van a Te segítséged is.

A könyvemben – 260 oldalon keresztül – csak, és kizárólag olyan feladatokat olvashatsz, amit magam is elvégeztem, és eredményesnek bizonyult. Persze a két év alatt több dolgot is kipróbáltam a pánikbetegség ellen, ami viszont nem hozott eredményt. Erről nem is írtam a könyvben.

Mindenkinek azt mondom, hogyha nekem sikerült, akkor Neked is sikerülnie kell. Keresd meg magad a könyvben, és zárd le a pánikos időszakodat örökre!

A könyv mellé ezeket is megkapod

1,5 óra videó

Ami a könyvből kimaradt
i

Mini Könyv

Szinte mindenki rosszul kezd neki

Lecke sorozat

10 db leckesorozat 30 napig

A könyvcsomag ára:

4.870 Ft

Egyszeri költség
A csomagolási, és szállítási költséget is tartalmazza

Itt tudod megrendelni a könyvcsomagot

Mi fog történni a megrendelésed után?

 

 1. A “MEGRENDELEM A CSOMAGOT” gomb megnyomását követően rögzítjük a megrendelésed.
 2. Azonnal kapsz tőlünk egy E-mailt, amelyben visszaigazoljuk a kérésed, azaz, hogy kérted, megrendelted a könyvcsomagot.
 3. A könyv, a megrendelésed követő 48 órán belül kerül a postára.
 4. A könyvcsomagot a Magyar Posta kézbesíti.
 5. A csomagban 1 db könyvet, és a levelet találsz, amelyből megtudhatod, hogyan jutsz hozzá a BÓNUSZOK – hoz.
 6. A kézbesítés várható időpontjáról (amennyiben megadtad a mobilszámod) SMS-ben, E-mail-ben értesítést küldünk.
 7. Ha segítségre van szükséged akkor kérlek írj, a support@megoldottam.hu E-mail címre.
 8. Adatvédelmi törvény értelmében el kell fogadd, hogy az adataid megőrzésre kerülnek, azokat másnak ki nem adjuk. A megadott adatokat csak a megrendelésedhez használjuk fel. E-mail címedre nem küldünk kéretlen, reklám leveleket. Erről a listáról bármikor leiratkozhatsz.

Tudom, ismerem a kérdéseidet:

 

 • Ha egy orvos nem tud segíteni, akkor te Laci miért gondolod, hogy tudsz? (Az orvosoknak te csak egy páciens vagy. Nagyon kevés foglalkozik, kizárólag csak pánikbetegekkel.)
 • Úgy gondolom, hogy mindent megteszek ellene, de eddig eredmény nélkül. Mi újat tudsz még mondani? (Ha a gyógyszer szedését tartod mindennek, akkor már rossz. Több mint 100 feladat vár rád, ami simán teljesíthető.
 • Tudom, hogy valamilyen szervi bajom is van, csak nem találják, vagy egyszerűen nem akarják elárulni nekem. (Nem. Nem titkolnak ők semmit. Kitalálni meg nem fognak azért neked egy betegséget, mert te azt szeretnéd)
 • A doki megmondta: Ezzel kell élnem, és kész. (Nos, ez a mondat is azok közé tartozik, amit én már rég megcáfoltam)
 • Szedtem már bogyókat, de semmi eredménye. (A gyógyszer csak átmeneti segítséget jelent. Hosszútávon benned fogja tartani a pánikbetegséget, a stresszt, a szorongást. Vigyázz! Nem hagyhatod csak úgy abba a gyógyszerek szedését).
 • Rengeteg embert ismerek, akik hasonlóan pánikbetegek, mint én. Én miért legyek kivétel? (Ha te azok közé fogsz tartozni, akik végig csinálják, és elfelejtik naponta megélni a rohamokat, akkor te is kivétel leszel)
 • Máskülönben ez így kényelmes, csak nem árulom el senkinek. (Ez se rossz ötlet, meg az se, hogy már mindenki csak találgat, hogy mi van veled)

Ki vagyok én?

Mikor megéreztem a szabadság izét, nem akartam magamban tartani azt, amit megtanultam. Nekiültem, és “rövid” két év alatt leírtam mindent, amire neked is szükséged lesz az elkövetkezendő időben.

Ha elfogadsz annak ami vagyok, akkor nem lesz nehéz. Ehhez most mindent törölnöd kell a fejedből, mert enélkül esélyed sincs arra, hogy Te is kikerülj abból a zárt burokból, ami most még körülvesz. Honnan tudom?

8 év nagyon hosszú idő. E röpke pár év alatt szinte minden helyzetben ott támadott rám, ahol a legkevésbé kellett volna. Egy szépnek induló téli nyaraláson kaptam az első jelet arra, hogy valamit változtatnom kellene. Persze, hogy nem tettem meg. Kaptam a pofont a pániktól folyamatosan.

A könyv kellő alapossággal készít fel arra, hogy más életet kell élned. Ami jó hír, hogy azaz élet még szebb, még szabadabb lesz, mint amit eddig éltél.

Én készen állok arra, hogy minden tudásomat átadjam neked.

Felkészültél? Kezdhetjük?

© 2011-2018 Minden jog fenntartva. A Pánikakadémia.hu a Megoldottam.hu csoport tagja, és tulajdona.

NE SIESS EL ILYEN GYORSAN

NE SIESS EL ILYEN GYORSAN

Vár rád 11 db INGYEN levél, amelyek segítségével akér Te is képes vagy leküzdeni a pánikbetegségedet

Kérd most!

You have Successfully Subscribed!